Berbec

Chiar dacă săptămâna nu debutază cu prea multă energie, se va dovedi a fi o perioadă bună pentru cei născuti în zodia Berbec. Nativii vor simti că încep să prindă aripi odată ce Soarele le activează semnul, de aceea ar fi de preferat ca în prima jumătate a sa să se odihnească mai mult si să nu se forteze. Cel mai probabil încă vor simti ancora trecutului sau vor avea de-a face cu fel si fel de gânduri si neîncrederi în propria lor persoană. Nu au motive să se teamă de nimic si nici să se supere pe ei însisi pentru lipsa de chef de care dau dovadă.

Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt destul de curajoși în exprimarea ideilor și viziunilor săptămâna aceasta. Nativii, în schimb, pot avea așteptări prea mari de la prieteni sau pot pretinde lucruri pe care ceilalți să nu le poată onora. Oricum, tot prietenii vor fi cei care vor veni cu sfaturi bune pentru nativi, însă nu ușor de pus în practică și nici ușor de acceptat de către aceștia, întocmai pentru că trebuie să depună și ei un efort pentru ca rezultatele dorite să apară.

Gemeni

Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Gemeni, intră în Pești și activează sectorul carierei. Astfel, nativii pot avea parte săptămâna aceasta de discuții importante ce vizează statutul lor sau direcția profesională sau pur și simplu pot primi sfaturi bune de la persoane importante, cu funcție. Pot vedea altfel un context, o propunere primită. Pe de altă parte, unii nativi vor avea acum mai mult curaj să renunțe la un loc de muncă pentru altul.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de intrarea lui Mercur în sectorul spiritualității, dar și al studiilor înalte și călătoriilor. Astfel, nativii vor avea ocazia să analizeze dintr-o altă privință niște concepții, credințe și valori la care se raportează și vor avea posibilitatea să discute cu mai multe persoane pe temele care-i macină. Pe de altă parte, Racii vor da dovadă de o intuiție remarcabilă, mai ales în ceea ce privește actele, documentele oficiale, juridice, și vor ști în cine să aibă încredere și în cine nu.

Leu

Săptămâna aceasta îi poate stimula pe cei născuți sub semnul Leului să se preocupe de niște bunuri materiale, de obținerea unui credit, de plata unor taxe, impozite, dar și să fie mai atenți la cum folosesc resursele celorlalți. Mercur le poate aduce discuții despre banii partenerului, despre bugetul comun. Este o perioadă intensă și pasională și pot profita de contextul astrologic pentru a reaprinde pasiunea în cuplu.

Fecioară

Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Fecioară, va activa sectorul relațiilor și pentru nativi va începe o perioadă destul de favorabilă comunicării în cuplu. Vor oferi și vor primi mai multă înțelegere și pot fi susținute împăcările, clarificările. Și în plan profesional va fi o perioadă bună pentru discuții cu colaboratorii, cu cei cu care lucrează, dar și pentru semnarea unor noi contracte. Chiar dacă nu se semnează acum, cel puțin se pot pune bazele unor viitoare colaborări.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de intrarea lui Mercur în sctorul muncii și al sănătății. Dacă pe de o parte unii nativi vor începe să caute soluții la problemele lor de sănătate, vor simți că a venit momentul să-și facă unele analize sau să-și ajusteze stilul de viață, rutina zilnică, pe de altă parte, alți nativi se vor preocupa să aducă îmbunătățiri la locul de muncă, să-și programeze orarul și sarcinile astfel încât să fie mai împăcați cu ceea ce fac.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de multă pasiune și intensitate în viața sentimentală și în această săptămână și pot profita să rezolve prin comunicare ceea ce până acum a creat animozități între parteneri. Oricum, Mercur în tranzit prin Pești îi va susține mult în dialogurile sentimentale, în flirt sau declarații de dragoste. 

Săgetător

Săptămâna aceasta se anunță a fi mai bună față de celelalte pentru cei născuți în zodia Săgetător. Cu Mercur în tranzit prin sectorul familiei și al locuinței, nativii au șanse să se apropie mai mult de nevoile celor dragi și să comunice mai mult, să-i înțeleagă mai mult. Starea emoțională poate fi mai ușor de înțeles acum. Pentru cei care au de rezolvat situații ce țin de acte pentru casă, contextul le este favorabil. 

Capricorn

Se pot rezolva multe situații prin dialog săptămâna aceasta, iar cei născuți în zodia Capricorn pot profita și își pot deschide sufletul pentru a obține clarificările necesare. Negocierile sunt susținute și nu doar acum, ci pe tot parcursul tranzitului lui Mercur prin Pești, dat fiind că le activează chiar zona comunicării. Totodată, nativii pot spune tot ceea ce până acum nu au spus și se pot bucura de înțelegere și pot da sfaturi foarte bune.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul financiar, iar nativii, dincolo de ideile financiare pe care le pot avea, dincolo de discuțiile pe tema banilor și încercarea de a-și crește veniturile, vor fi foarte tentați să cheltuie, deci ar fi bine să-și facă și un plan de economii și să se gândească cum să-i administreze cât mai coespunzător.

Pești

Cei născuți în zodia Pești se bucură din plin de intrarea lui Mercur în zodia lor pentru că vor avea mai mult sprijin în comunicare. Nativii nu doar că vor deveni mai deschiși în dialoguri, dar vor avea calități de povestitor și abilități de vânzător, așa că este un tranzit de bun augur pentru cei care desfășoară activități comerciale, mai ales dacă sunt pe bază de procent.