[VIDEO-FOTO] CSM Reșița a mai obținut trei puncte, însă promovarea e…departe!

Echipa de fotbal din Liga a III-a, CSM Reșița a disputat sâmbătă, 19 mai ultima partidă pe teren propriu din actuala ediție de campionat.

Rosso-nerii au dispus de cei de la ACS Ghiroda, cu 2-1, la pauză 2-0. A marcat Ene, de două ori, în minutele 17 și 40. Oaspeții au redus din diferență în ultimele secunde de joc, în care Matiaș a punctat din lovitură de la 11 m, în minutul 93.

A fost un joc plin de dinamism în care reșițenii și oaspeții din județul Timiș au oferit publicului un joc plăcut. Rosso nerii au avut mai multe ocazii de a înscrie, mai multe faze de poartă, dar n-au reușit să puncteze decât de două ori.

CSM Reșița a evoluat în următoarea formulă de start:  Zimmermann, Szijj, Bactar, Puțanu, Liuba, Hrudei, Bărbulescu, Breșneni, Copaci, Vădrariu și Ene. Au fost rezerve : Petruț,  Podină, Albu, Vaștag, Negoescu, Burciu și Staicu.

La finalul jocului Daniel Oprița și-a felicitat jucătorii pentru parcursul din acest retur:

 

De asemenea la conferința de presă de după meci, Oprița a afirmat că indiferent dacă CSM-ul va promova sau nu, el NU va rămâne să antreneze în Liga a III-a:

”Eu sper ca Reșița s-o ia de la început, cu o strategie și mai bună. Să dispună de un buget mai mare. Să se facă performanță de la început pentru obținerea obiectivului…La Liga a III-a nu mai rămân. Am încercat, am zis că e Reșița și că voi face imposibilul, dar…

 

Rezultate finale etapa a 29-a:

Vineri, 18 Mai
Jucat Naţional Sebiş – ACSO Filiaşi 3-0
Jucat AFC Hermannstadt 2 – Internaţional Băleşti 9-0
Jucat Centrul Naţional de Pregătire Timişoara – Millenium Giarmata 7-4
Jucat Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Şoimii Lipova 1-5
CS U Craiova 2 stă.
Sâmbătă, 19 Mai
Jucat Gloria Lunca Teuz Cermei – CNS Cetate Deva 1-1
Jucat CSM Lugoj – ACS Şirineasa 1-2
Jucat CSM Şcolar Reşita – ACS Ghiroda 2-1

 

Clasament:

1. ACS Şirineasa 69
2. Naţional Sebiş 59
3. CSM Şcolar Reşiţa 58
4. CSM Lugoj 56
5. CS U Craiova 2 45
6. ACSO Filiaşi 37
7. Şoimii Lipova 37
8. AFC Hermannstadt 2 33
9. CNS Cetate Deva 32
10. ACS Ghiroda 32
11. Centrul Naţional de Pregătire Timişoara 32
12. Gloria Lunca Teuz Cermei 31
13. Millenium Giarmata 29
14. Internaţional Băleşti 16
15. Nuova Mama Mia Becicherecu Mic -14

conform Liga2.ro

Cristina Coorcan


În Liga a III-a de fotbal, seria a IV-a, CSM Reșița nu cedează în lupta pentru promovare. Sâmbătă, 19 mai are ultima reprezentație din acest campionat, în fața propriilor suporteri. CSM Reșița va juca cu ACS Ghiroda, în etapa a 29-a.

Nu este un meci ușor, avertizează antrenorul reșițenilor Daniel Oprița:

”E ultimul meci și suntem încă în cursa pentru promovare, dacă cei de la Federație respectă regulamentul și le va lua punctele celor de la Șirineasa sau nu le va da dreptul de promovare. Mâine o să joace și Lugojul cu Șirineasa și pot să se încurce amândouă, dacă fac cu egal. Noi sperăm în continuare. Fiind ultimul meci acasă ne dorim să facem un joc bun și să nu avem parte de o surpriză neplăcută cum a fost cu cei de la Lipova. Trebuie să tratăm meciul foarte serios, chiar dacă la prima vedere pare un meci ușor, nu este unul facil. Și alte echipe au avut meci greu cu cei de la Ghiroda, care compun o echipă bună. În jocul de mâine nu va evolua Costin pentru cumul de cartonașe și Manole, accidentat. ”

Partida CSM Reșița-ACS Ghiroda va avea loc sâmbătă, de la ora 18,00, în Valea Domanului.

Daniel Oprița: de la Federație nicio veste, decizia este în pronunțare de vreo 5 luni!

Referitor la o eventuală decizie a FRF în cazul ACS Șirineasa situația este neschimbată, după cum ne-a transmis Daniel Oprița:

”De la Federație, decizia rămâne în pronunțare de vreo …5 luni! E foarte greu dosarul și după aceea probabil o să mai plece și prin concedii și poate o decizie se va lua la …toamnă, când încep campionatele. Așa de greu de 5 luni să-și dea seama de niște lucruri?! Eu tot repet, să dea o decizie, nu neapărat favorabilă nouă. Să dea pentru Șirineasa, dar să o dea odată.”

 

Rezultate,etapa 29:

Vineri, 18 Mai
Jucat Naţional Sebiş – ACSO Filiaşi 3-0
Jucat AFC Hermannstadt 2 – Internaţional Băleşti 9-0
Jucat Centrul Naţional de Pregătire Timişoara – Millenium Giarmata 7-4
Jucat Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Şoimii Lipova 1-5
CS U Craiova 2 stă.
Sâmbătă, 19 Mai
Gloria Lunca Teuz Cermei – CNS Cetate Deva 18:00
CSM Lugoj – ACS Şirineasa 18:00
CSM Şcolar Reşita – ACS Ghiroda 18:00

 

Clasament:

1. ACS Şirineasa 66
2. Naţional Sebiş 59
3. CSM Lugoj 56
4. CSM Şcolar Reşiţa 55
5. CS U Craiova 2 45
6. ACSO Filiaşi 37
7. Şoimii Lipova 37
8. AFC Hermannstadt 2 33
9. ACS Ghiroda 32
10. Centrul Naţional de Pregătire Timişoara 32
11. CNS Cetate Deva 31
12. Gloria Lunca Teuz Cermei 30
13. Millenium Giarmata 29
14. Internaţional Băleşti 16
15. Nuova Mama Mia Becicherecu Mic -14

Cristina Corocan

1 COMENTARIU

  1. Resita hai cu promovareaaaaa!!!! Am vorbit eu personal la FRF si Sirineasa o sa fie penalizata cu 40 de puncte sa poata retrograda in Liga 4! Lugoj si Sebis o sa fie depunctate cu cate 20 de puncte! Echipele din Liga 2 vor avea anulate toate punctele obtinute si vor fi pe 0!!! Voi ve-ti promova direct in Liga 1. Daca la ruleta nimeriti pe rosu sau negru aveti garantat locul in Liga 1 timp de 5 ani indiferent de locul ocupat in clasament ca nu-i asa ce conteaza ca nu-ti castigi meciurile pe teren!!! Important e ca voi sunteti europeni!!! Sunteti ce-i mai buni…. la contestatii si povesti nemuritoare, ca la fotbal… sunteti varza!!! JUCATI FOTBAL SI LASATI INTRIGILE ASTEA IEFTINE!!! Ce zici Oprita… nu asa ar fi corect???? Nu de alta…. dar daca tot faceti pe valorosii si cinstitii!!!??!! De bine, de rau… Sirineasa a castigat cu toate echipele din serie, inclusiv cu toate contracandidatele. Toate rezultatele directe o avantajeaza, pai si atunci?!?! Iar achipa a fost mutata la Petrosani deoarece fuzioneaza cu Jiul Petrosani, nu pentru a-si face vre-un avantaj, ca nici nu e vorba de unul. Meciurile au fost castigate toate pe teren si prin valoare. Asteptem si de la voi acelasi lucru daca nu va e cu suparare!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.