[VIDEO-FOTO] Campioana județului Caraș-Severin la minifotbal este formația Coda Vinci!

Sezonul regulat s-a încheiat în Campionatul Județean Caraș-Severin de Minifotbal. Formația Coda Vinci este campioană și anul acesta!

Dedeman este a doua clasată, iar pe poziția a III-a se află FC CSKA Reșița, iar pe cea de a IV a echipa Camerei de Comerț Caraș-Severin.

Leontin Doană, fostul fotbalist de la CSM Reșița a fost desemnat cel mai tehnic jucător din Campionatul Județean Caraș-Severin de Minifotbal

Cel mai tehnic jucător a fost desemnat în acest an fostul fotbalist al echipei CSM Reșița, Leontin Doană de la Coda Vinci care ne-a vorbit de participarea în această competiție:

Cel mai bun portar a fost desemnat Turech Vențel de la echipa FC CSKA Reșița, iar golgheter a devenit Răzvan Costachi de la formația Dedeman.

Despre desfășurarea competiției a vorbit și antrenorul celor de la Coda Vinci, fostul portar al CSM-ului Gheorghe Popa:

Și coordonatorul formației Dedeman, Cristian Cornean a făcut aprecieri despre meciurile din acest campionat:

Cu acest prilej principalul organizator Adrian Caraconcea, președintele Asociației Județene de Minifotbal Caraș – Severin,a înmânat o serie de diplome și distincții celor care au contribuit de-a lungul campionatului la buna desfășurare a acestei competiții.

Echipa Coda Vinci, campioana județeană la minifotbal va participa la Turneul Regional de la Craiova, în perioada 8 – 10 iunie, iar locul doi, formația Dedeman, va participa la Cupa României, ce se va desfășura, în perioada 29 iunie – 01 iulie la Sibiu.

Cristina Corocan