tragere la sorti

Au fost stabilite urnele pentru desemnarea meciurilor din optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana la fotbal. Tragerea la sorţi va avea loc joi, 2 octombrie, de la ora 12, la Casa Fotbalului.
În urna A se vor afla: Steaua, Petrolul Ploieşti, Dinamo, CFR Cluj şi Pandurii Tg. Jiu.
În urna B: Ceahlăul Piatra Neamţ, Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj, Viitorul Constanţa, FC Braşov, CSMS Iaşi, CSU Craiova, Rapid, ASA Tg. Mureş.
În Urna C vor fi: CS Mioveni şi Rapid CFR Suceava.

La tragerea la sorți, cele două echipe din urca C vor fi grupate cu două echipe din urna A, apoi, în continuare, cele 3 echipe rămase în urna A vor fi grupate cu 3 din urna B, iar ultimele 6 cluburi din urna B vor fi împerecheate între ele.
Jocurile din optimile de finală se dispută, în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării (conform art.30.6.1 din ROAF), informează site-ul frf.ro.
(Adina Niţă)