[UPDATE] România a câştigat Campionatul European de minifotbal, ediţia 2014

Romania in semifinalale miniEURO 2014

Luni, 1 decembrie

România a cucerit al cincilea titlu european la minifotbal. Duminic[ seara, 30 noiembrie, selecţionata pregătită de timişoreanul Tiberiu Lajos a învins în finală Slovenia cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de Cosmin Crăciun în minutul 38. Medaliile de bronz au revenit Cehiei, care a dispus de Germania cu 2-1 în finala mică. MiniEURO 2014 s-a desfăşurat la Herceg Novi în Muntenegru.

***

Naţionala de minifotbal a României s-a calificat în semifinalele miniEURO 2014, după ce a învins Scoţia cu 3-2, în sferturile de finală, sâmbătă seara, 29 noiembrie, la Herceg Novi în Muntenegru. Pentru tricolori au înscris Cosmin Crăciun- de două ori şi Emilian Chivu. România va juca în semifinale împotriva Cehiei, care a eliminat Croaţia cu 5-3, după executarea loviturilor de departajare. Partida România – Cehia este programată duminică, 30 noiembrie, de la ora 16. În a doua semifinală se întâlnesc Germania şi Slovenia, de la ora 17.

Finala mică va avea loc duminică, de la ora 21, iar finala mare va fi de la ora 22.

În Grupa C de la Campionatul European de minifotbal din Muntenegru, echipa pregătită de timişoreanul Tiberiu Lajos le-a învins pe Slovenia cu 2-1, Lituania cu 8-0 şi pe Grecia cu 1-0, calificându-se de pe primul loc în grupă.

România a câştigat toate cele patru ediţii de până acum ale Campionatului European de minifotbal.

Sursa foto: campionateminifotbal.ro

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles