Poli rămâne în Liga I și Popa a rămas fără mustață

UTA – Poli Timișoara 1-3.

Ionuț Popa și jucătorii săi au fost în culmea fericirii după barajul câștigat cu 5-2 la general în fața divizionarei secunde UTA Bătrâna Doamnă, în urma căruia bănățenii se mențin în Liga 1 și în sezonul următor. Antrenorul a pierdut pariul și a fost obligat să renunțe la mustață chiar în vestiar, în uralele fotbaliștilor și ale primarului Nicolae Robu, unul dintre cei mai mari susținători ai violeților.

Ionuț Popa a fost în centrul atenției în vestiarul timișorenilor. „Mustața! Mustața!”, au strigat elevii săi, amintindu-i de pariul făcut înaintea barajului. În culmea bucuriei după ce a reușit să salveze echipa de la retrogradare la capătul unui sezon început cu -14 puncte, antrenorul și-a respectat promisiunea și a renunțat la mustața pe care o purta de 30 de ani.

Portarul Straton și căpitanul Croitoru au urmărit procesul îndeaproape și chiar l-au ajutat să „finiseze lucrarea”.

„Am pierdut mustața. Am avut un pariu pus cu jucătorii și am crezut că ei uită. Când a venit primarul Robu în vestiar și m-a îmbrățișat, ei trăgeau de mine. M-am sunt, am dat mustața jos și la ieșirea din stadion nu mă mai cunoștea nimeni. Cu mustață eram inamic, acum nu mai sunt inamic”, a spus Ionuț Popa, pentru Digisport.

„Acum vreo 30 de ani am fost fără mustață, când am fost la mare și toate babele erau îndrăgostite de mine, că au zis: ‘Uite, copilașul ăsta e cuminte și e băiat frumușel'”, a mai spus Ionuț Popa.

sursa foto : UTA si digisport