Miodrag Belodedici va continua activitatea la FRF

Miodrag Belodedici

Fostul internaţional, cărăşeanul Miodrag Belodedici va continua colaborarea cu actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Singurul fotbalist român cu două Cupe ale Campionilor Europeni în palmares, cu două echipe diferite, a fost schimbat din Comisia de Dezvoltare şi Asistenţă Tehnică a UEFA. El a spus că a primit asigurări din partea lui Burleanu în ceea ce priveşte continuarea activităţii sale în cadrul Federaţiei. Belodedici va lucra la nivelul reprezentativelor de copii şi juniori, şi va colabora cu Aurel Ţicleanu pe partea de scouting.

Potrivit site-ului oficial al FRF, Miodrag Belodedici a dorit să clarifice astfel, speculațiile pe marginea înlocuirii sale din Comisia de Dezvoltare și Asistență Tehnică a UEFA.

”Nu m-am simțit în niciun fel jignit de înlocuirea mea de la Comisia UEFA. Chiar îi spuneam, recent, unui ziarist că m-am săturat de așa ceva: de 6 ani mă tot duceam la diferite comisii și nu mai aveam deloc timp, călătoream prea mult. Dacă domnul președinte Burleanu mizează pe altcineva la comisia UEFA, foarte bine. Am vorbit și ieri cu dumnealui și i-am confirmat că îmi doresc să continui la Federație, așa cum își dorește și dumnealui. Nu s-a pus niciodată problema să plec. Am primit și asigurări că va conta pe mine. Rămân și voi lucra la nivelul reprezentativelor de copii și juniori, dar și în programul Grassroots. Mai mult, voi colabora și cu Aurel Țicleanu pe partea de scouting”, a precizat Miodrag Belodedici.

Foto arhivă

(Adina Niță)

De același autor

Related Articles