Metalul Reșița doar egal cu ASA Târgu Mureș

Poza 2 Metalul-ASA

În etapa a 6-a din play-off-ul Ligii a 2-a, seria a 2-a, sâmbătă Metalul Reșița a terminat nedecis, 0-0, meciul de acasă cu ASA Târgu Mureș. În prima repriză, echipa oaspete a dominat jocul, dar fără a pune mari probleme portarului Cristian Zimmermann. Partea secundă a scos de la cabine o altă formație, chiar dacă nu au fost făcute înlocuiri, antrenorul marian pană a reușit să-i mobilizeze pe elevii săi. Metalul Reșița a dominat copios repriza a doua, având trei mari ocazii de gol, una prin Daniel Oprița, care a șutat puternic din interiorul careului, iar portarul Eduard Stăncioiu a respins cu greu peste poartă, iar alte două mari ratări le-a avut Istvan Szabo. A doua a fost monumentală, fiind chiar singur cu Stăncioiu a reușit să trimită de la trei metri pe lângă acesta dar și pe lângă poartă.

Am putut observa că Metalul Reșița joacă de fiecare dată excelent în repriza a doua, ceea ce atestă pregătirea fizică a jucătorilor din Valea Domanului.

Antrenorul echipei Metalul Reşiţa, Marian Pană, a trimis în teren: Cristian Zimmermann, Vişan Creţu, Ionuţ Popescu, Nogo Salif, Adrian Stoica, Laurenţiu Bresneni, Octavian Vasile, Daniel Opriţa, Iştvan Szabo, Andrei Vaştag, Dănuţ Enescu. Rezerve: Ştefan Ciuculescu, Ionuţ Tătaru, Andrei Neagoe, Andrei Făgărăşanu, Silviu Mureşan, Alin Liuba, Bogdan Văcărescu.

Echipa de start a celor de la A.S.A Târgu Mureş: Eduard Stăncioiu, Morais Amauri, Ousmane Ndoye, Segiu Hanca, Alexandru Dan, Florin Bejan, Cludiu Voiculeţ, Lazlo Sepsi, Ioan Hora, Rareş Virtic, Lorand Syilagyi. Rezerve: Marius Botoşer, Tiberiu Petriş, Dumitru Candrea, Valter Heil, Dragoş Huiban, Mihai Onicaş, Marius Tomozei. Antrenor Adrian Falub.

Tot sâmbătă CSM Râmnicu Vâlcea a dispus acasă de Gloria Bistrița cu 1-0, iar CS Universitatea Craiova a câștigat tot cu 1-0 meciul din deplasare cu FC Olt Slatina.

ASA Târgu Mureș conduce în clasament cu 31 de puncte, urmată de CSU Craiova cu 27 de puncte. Pe locurile trei și patru sunt CSM Râmnicu Vâlcea și Gloria Bistrița, ambele cu câte 23 de puncte. Metalul Reșița este pe cinci cu 21 de puncte, iar FC Olt se află pe șase cu nouă puncte.

(Daniel Babun)

 

De același autor

Related Articles