Metalul Resita - CSM Ramnicu Valcea RRR

Metalul Reşiţa a câştigat meciul din etapa a 4-a Ligii a 2-a de fotbal şi rămâne liderul seriei a 2-a.
Elevii lui Daniel Opriţa au învins sâmbătă, 20 septembrie, pe stadionul din Valea Domanului, cu 2-0, pe CSM Râmnicu Vâlcea. Golurile au fost marcate de Andrei Neagoe în minutul 57, din penalty, şi de Vasile Buhăescu în minutul 60.
Dacă prima repriză a fost una echilibrată, cu un plus pentru oaspeţi, în repriza secundă lucrurile s-au schimbat şi jucătorii de la Metalul şi-au creat mai multe ocazii. Antrenorul reşiţenilor, Daniel Opriţa, a avut probleme chiar înaintea începerii meciului. Roman s-a accidentat la încălzire şi a fost înlocuit cu Leonard Manole. Vasile Buhăescu a fost omul meciului, el reuşind să scoată penalty-ul, din care a fost deschis scorul, iar după câteva minute a închis tabela.
Săptămâna viitoare, în etapa a 5-a, pe stadionul din Valea Domanului se vor întâlni primele două clasate în serie, Metlul Reşiţa şi ACS Poli Timişoara.

Rezultatele partidelor din etapa a 4-a:
Vineri, 19 septembrie:
ACS Poli Timişoara – FC Caransebeş 2-1
Sâmbătă, 20 septembrie:
Metalul Reşiţa – CSM Râmnicu Vâlcea 2-0
FC Bihor Oradea – CS Mioveni 0-1
Olimpia Satu Mare – Şoimii Pâncota 3-1 şi
FC Olt Slatina – Fortuna Poiana Câmpina 1-1.
Unirea Tărlungeni a stat.
Pe primul loc în clasament se află Metalul Reşiţa cu 10 puncte, urmată de ACS Poli Timişoara cu 9 puncte, Fortuna Poiana Câmpina, 7 puncte, FC Caransebeş, CSM Râmnicu Vâlcea şi CS Mioveni, fiecare cu câte 5 puncte.
(Adina Niţă)