Sala de sport a Liceului HERCULES din oraşul Băile Herculane a găzduit astăzi campionatul unităţii de învăţământ la fotbal în sală, la care au participat echipe din ciclurile gimnazial şi liceal, evenimentul înscriindu-se în cadrul „Săptămânii altfel”!

Meciurile s-au disputat pe durata întregii zile (ciclul gimnazial – dimieaţa ţi ciclul liceal – după-amiază), fiind aprig disputate de jucătorii echipelor înscrise în competiţie, care au dorit să se evidenţieze în faţa colegilor şi să câştige premiile puse în joc de organizatori! La finalul întrecerii, campioana ciclului gimnazial este echipa Clasei a VIII-a A (Golopenţa Octavian, Ferescu Flavius, Cornianu Alex, Dina Emanuel, Belba Emilian, Popescu Ştefan, Ştefan Alex şi Florescu Dan), iar la ciclul liceal campioana liceului este echipa Clasei a XII-a B (Gelegram Sorin, Sbârcea Mihăiţă, Crăescu Vlad, Lalau Ionuţ şi Vişescu Andrei).

De asemenea, s-au acordat premii pentru cel mai bun portar – Emilian Belba (gimnaziu) şi cel mai bun jucător – Octavian Golopenţa (gimnaziu) şi Mihai Blidariu (liceu). Premiile au constat în cupe pentru laureaţii competiţiei şi diplome de participare pentru toate echipele înscrise în campionat. Meciurile au fost arbitrate de profesorii de la catedra de sport a liceului – Laurenţiu Ţaţu, Roberto Doroi şi Toma Drăgoiu, iar asistenţa tehnică a fost oferită de voluntarii Vasilică Silviu, Marius Popescu, Robert Păuna, Valentin Sorescu şi Ilie Rădoi. Evenimentul a fost organizat de Liceul HERCULEŞ în parteneriat cu Asociaţia Tinerilor din Băile Herculane şi cu prijinul Serviciului de Ambulanţă din Băile Herculane din cadrul SAJ Caraş-Severin.

Entuziasmul cu care au participat azi elevii Liceului „Hercules” la cele două etape ale campionatului de fotbal sunt cea mai bună răsplată pentru eforturile noastre. Atmosfera a fost una placută pentru toţi, deoarece la finalul competiţiei fiecare jucator a fost premiat cu o diplomă, cât şi titlurile de „Cel mai bun jucător”, respectiv „Cel mai bun portar”! Cu siguranţă acest tip de eveniment se va repeta cât mai curând în oraşul nostru!, ne-a declarat Valentin Sorescu – preşedintele Asociaţiei Tinerilor din Băile Herculane.

Paul-Sever SMADU