[FOTO] Metalul Reşiţa s-a reunit în Valea Domanului

Metalul Reşiţa s-a reunit luni, 18 ianuarie, la Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului.

La prima întâlnire din 2016, au fost prezenţi doar juniori, 16 în total, dintre care 6 au fost selecţionaţi în urma acţiunii desfăşurate la finalul săptămânii trecute. Procesul de selecţie la Metalul Reşiţa va continua, a declarat antrenorul principal Carol Gurgu: „Sper că păşim cu dreptul. S-au reunit un număr de 16 jucători, ceilalţi urmând să vină. Au rămas înzăpeziţi, dar probabil marţi după-amiază o să am aproape tot lotul complet. În zilele următoare va continua selecţia, am mai primit telefoane, vor câți mai mulți copii să vină să joace în Liga a 2-a. Vom face o pregătire la stadion, urmând ca în data de 3 februarie să intrăm într-un cantonament centralizat. Sper ca până atunci să fie definitivat şi lotul, după care vor urma meciuri amicale. Miercuri, de la ora 13, vom avea primul amical, cu CS Ineu din Liga a 3-a, urmând ca săptămâna viitoare să jucăm cu Minerul Anina. Mai avem cuprinse încă trei-patru jocuri până la reluarea campionatului”.

Carol Gurgu (1)

Antrenorul principal de la Metalul Reşiţa, Carol Gurgu, a declarat că mai aşteaptă să sosească 7 jucători, toţi tineri. Aceştia au întârziat din cauza condiţiilor meteorologice care au dus la blocarea mai multor drumuri în ţară: „Mai aștept încă șapte jucători, jucători de care cred că este cea mai mare nevoie. Sunt și jucători străini, din Serbia, Cehia, Franța plus doi internaționali din Polonia. Sperăm să ne facem o echipă competitivă, dar, de reținut, toți jucătorii sunt tineri. Nu sunt jucători de care să spunem că sunt depășiți, să spunem că au o anumită vârstă. Eu vreau să ajute copiii din localitate, pe lângă ei să crească în valoare și să facem un joc cât mai bun.”

Metalul Resita reunire cu juniorii ianuarie 2016 (5)

De asemenea, Marian Meşinschi, președinte al Comisiei de copii și juniori din cadrul AJF Caraș-Severin, s-a alăturat staff-ului tehnic de la Metalul Reşiţa, ca delegat al echipei. Meşinschi doreşte să-şi aducă aportul la formarea unei echipe competitive:„Am venit aici cu cele mai bune gânduri, sper să facem o treabă bună și, de ce nu, o echipă competitivă. Am adus câțiva jucători aici de la Timișoara, de la Anina. Sper să facă treabă bună și să se integreze bine în echipă”, a precizat Marian Meșinschi.

Metalul Reşiţa are programat primul meci amical miercuri, de la ora 13, în Valea Domanului, cu CS Ineu din Liga a treia.

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles