[FOTO-AUDIO] Fotbaliștii de la CSM Reșița au interacționat cu fanii și le-au vândut bilete la meciul ce le poate aduce promovarea

Echipa de fotbal din Liga a III-a CSM Școlar Reșița poate sărbători promovarea chiar pe teren propriu, dacă încheie la egalitate jocul cu ACS Dumbrăvița.

Joi, 16 mai câțiva dintre jucătorii reșițeni au vândut bilete suporterilor pentru meciul de sâmbătă, 18 mai, au interacționat cu ei și le-au oferit materiale promoționale cu însemnele echipei.  

Cristian Zimmermann, Dragoș Săulescu, Marius Staicu și Dumitru Ene au fost alături de fanii reșițeni și au vorbit despre această inițiativă și despre miza jocului de ACS Dumbrăvița:

De cealaltă parte fanii rosso-nerilor au fost foarte încântați că și-au primit biletele la joc chiar din mâna fotbaliștilor reșițeni. Unul dintre ei este Ionel Pancu, cel care în prezent scrie o carte despre istoria CSM Reșița:

Alături de fotbaliști s-a aflat o parte a galeriei rosso-nerilor ”Guardia Ultra” în frunte cu liderul Marcel Gușcă:

Peste 300 de bilete au vândut doar joi, 16 mai fotbaliștii pregătiți de Leontin Doană, iar vineri, 17 mai de la ora 16 în zona Victoria din Reșița, cu aceeași misiune, se vor afla jucătorii: Flavius Vlădia, Dorin Toma și Bogdan Szijj.

Biletele sunt pentru meciul important de sâmbătă, 18 mai cu ACS Dumbrăvița, care se va desfășura în Valea Domanului de la ora 18.00.

sursa foto: Cristina Corocan