[FOTO-AUDIO] CSM Reşiţa mai pune trei puncte în cont! Deva pleacă cu mâna goală din Valea Domanului

Liderul CSM Reşiţa şi-a asigurat practic locul I al grupei a 7-a de playoff, după victoria obţinută în etapa a doua, cu scorul de 1-0, în faţa ocupantei locului doi, CSM Deva. Disputat în Valea Domanului, duelul fruntaşelor a fost dominat clar de rossoneri, care au avut alături aproximativ 1000 de suporteri entuziaşti.

N-a plouat cu goluri, dar spectacolul sportiv a fost unul frumos, iar ocaziile s-au ţinut lanţ la poarta oaspeţilor. În minutul 8, mingea chiar a trecut linia porţii devene, dar centralul întâlnirii n-a validat golul.

Fără vulpoiul Mediop, atacul reşiţean a dat lovitura abia în minutul 88, când Vali Lazăr a reluat cu capul în poartă o minge centrată de pe dreapta de Vasluian. De remarcat că oaspeţii au evoluat în 10 oameni în ultimul sfert de oră, după ce Bloj a văzut al doilea cartonaş galben. Chiar dacă au obţinut doar o victorie la limită, rossonerii au fost lăudaţi de antrenorul Dan Alexa.

CSM Reşiţa: Micu – Bărboianu, Manolache, Dudea, Sima, Vasluian, Jorza, Breșneni, Cioinac, Drăghiceanu, Lazăr. Rezerve: Zimmerman – Rimovecz, Fota, Cristea, Mura, Velcotă, Negru, Munteanu, Aboubacar.

CSM Reşiţa are acum 56 de puncte, iar avansul faţă de echipa din Deva a crescut la 13 puncte. În celălalt joc al etapei a doua, Pandurii Lignitul Târgu Jiu va primi vizita cărăşenilor de la Voinţa Lupac. Meciul este programat duminică, 10 aprilie, de la ora 17.00.

foto: Zoli Bagosi

De același autor

Related Articles