[FOTO-AUDIO] ACS Mundo Reșița a început selecțiile pentru echipa AFC Caraș

456

Clubul de fotbal ACS Mundo Reșița își extinde activitatea, astfel că prin echipa AFC Caraș a organizat prima selecție, pentru debutul în campionatul ligii a 4-a din ediția 2022 – 2023. La Mundo Arena, fostul stadion Arsenal, a avut loc această primă acțiune, despre care ne oferă detalii managerul general ACS Mundo Reşiţa, Lucian Dobre:

„Am avut o selecție pentru toți copiii din județul Caraș-Severin, pe vârste cuprinse între anii 2005-2007, dar au venit și copii născuți în anul 2004. Vrem să găsim acel talent pe care să-l promovăm și să reușim să-l scoatem din anonimat pentru ca noi reșițenii, cărășenii, să ne putem mândri cu acel produs 100% din județ. La această selecție s-au prezentat aproximativ 35 de copii, noi ne-am fi dorit ceva mai mulți, dar este suficient și atât. Dacă vom găsi la această selecție acel talent pe care noi ni-l dorim, atunci aceste selecții vor fi constante și plănuim să le facem în fiecare an, la aceeași dată. Au venit copii din Ramna, Măureni, Bocșa, Armeniș, Teregova, Rusca Teregova, Ilova, Oravița și Reșița. Sunt copii care-și doresc să practice acest sport și care datorită unor conjuncturi probabil au renunțat, ori n-au avut șansa să practice”, a declarat Lucian Dobre.

Reprezentanții ACS Mundo Reșița au mai afirmat că echipa AFC Caraș va fi formată exclusiv din juniori ai județului născuți în anii 2005, 2006, 2007.

În prezent ACS Mundo Reșița cuprinde 6 filiale: Reșița, Bocșa, Oravița, Măureni, Teregova și Valea Bistrei.