Fotbalul amator ar putea relua competiţiile din luna martie. Răzvan Burleanu: „Am solicitat o modificare de protocol medical pentru a veni în sprijinul cluburilor”

Competiţiile de fotbal amator şi cele de la nivelul copiilor şi juniorilor ar putea fi reluate din luna martie. Vestea bună vine din partea preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, care a prezentat presei concluziile şedinţei de Comitet Executiv desfăşurate săptămâna aceasta. Forul fotbalistic naţional speră să obţină o modificare a protocolului medical, pentru a degreva cluburile de o mare parte a cheltuielilor cu testările COVID.

„Ne dorim să putem să reluăm toate competiţiile la nivel de copii şi juniori şi fotbal amator din luna martie. Pentru a putea face acest lucru, am solicitat deja o modificare de protocol medical, şi anume, înlocuirea testelor RT-PCR cu teste antigenice rapide. Această modificare reprezintă un sprijin extraordinar de important pentru toate cluburile care au avut activitatea blocată în anul 2020, mai ales că vorbim despre un număr semnificativ de cluburi care nu au primit nicio susţinere din partea statului anul trecut. O asemenea modificare ar permite acestor cluburi să poată să-şi reia activitatea cât mai aproape de normalitate”, a declarat Răzvan Burleanu.

Totodată, Federaţia Română de Fotbal a mai solicitat  ca persoanele vaccinate împotriva COVID-19 să fie exceptate de la procedura de testare.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles