Lotul echipei naţionale de fotbal s-a reunit la Bucureşti, pentru meciurile pe care România le va susţine în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Deocamdată, tricolorii nu s-au întâlnit cu selecţionerul Mirel Rădoi. Tehnicianul care tocmai a împlinit 40 de ani se află în izolare, după ce a fost depistat pozitiv la coronavirus. Din lotul României face parte şi reşiţeanul Ovidiu Popescu, care s-a arătat onorat de convocare.

„Este o onoare să fiu convocat la echipa naţională, este o mândrie pentru mine să îmbrac tricoul României. De asemenea, este o distanţă destul de mare de la ultima convocare, pe care am avut-o la tineret. Îmi doresc să fiu sănătos, să ne antrenăm bine şi să dau tot ce am mai bun pentru ţară”, a spus reşiţeanul legitimat la FCSB.

Pentru tricolori urmează o perioadă de foc, cu trei meciuri oficiale în decurs de o săptămână. Joi, de la ora 21.45, România va debuta în preliminarii pe Arena Naţională, contra Macedoniei de Nord. Duminică este programat tot la Bucureşti meciul cu Germania, iar miercurea viitoare, pe 31 martie, tricolorii vor întâlni în deplasare Naţionala Armeniei. Din grupa României mai fac parte Germania,  Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein. Prima clasată îşi asigură direct locul  la Mondial, iar ocupanta locului doi va intra într-un play-off de calificare.

foto: FRF