Fotbalistul echipei FCSB, Florin Tănase, a declarat, miercuri seara, după victoria cu 1-0 în derby-ul cu Dinamo, că în acest sezon formaţia sa va câştiga titlul pentru că este foarte greu să o învingă cineva,scrie Agerpres.

„Eu am mare încredere că anul acesta vom câştiga campionatul. Suntem foarte puternici cu noul staff, va fi greu să ne bată cineva. Sunt foarte bucuros că am marcat un nou gol şi mi-am ajutat echipa. Iar fericirea e cu atât mai mare cu cât am câştigat pe acest teren împotriva rivalei. Poate în repriza a doua jocul nostru a suferit şi din cauza gazonului, care a fost moale, greu… Dacă era un gazon bun era un scor mult mai mare”, a afirmat la postul Digisport autorul unicului gol al partidei de miercuri seara.

„Sunt bucuros că marchez mai ales împotriva celor de la Dinamo. Ne bucurăm că nu le-am dat încredere în timpul meciului să spere la ceva. Nu ştiu dacă voi pleca la vară… orice jucător doreşte să se transfere într-un campionat mai puternic. Nu cred că îl pot depăşi pe Dennis Man la suma de transfer. El are o vârstă, eu am deja 26 de ani… poate dacă voi marca 40 de goluri, cine ştie”, a adăugat Tănase.

Echipa de fotbal FCSB a învins formaţia Dinamo cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I.