E Real, e cea mai bună

Real Madrid a câștigat Liga Campionilor la fotbal după ce a învins-o cu 4-1 pe Juventus Torino în finala care a avut loc sâmbătă seara, pe National Stadium of Wales din Cardiff.

Real Madrid a învins-o, la Cardifff, cu scorul de 4-1 (1-1), pe Juventus Torino şi a câştigat Liga Campionilor pentru a 12-a oară în istoria sa şi a doua oară consecutiv.

Real a devenit prima echipă din istorie care a reușit să-şi păstreze titlul în actualul format al Ligii Campionilor.

Pentru Real Madrid au marcat Cristiano Ronaldo în minutele 20 şi 64, Casemiro, în minutul 61 şi Asensio în minutul 90.

Real Madrid a câștigat finala Ligii Campionilor de la Cardiff, cu 4-1 în fața lui Juventus, după o repriză secundă aproape perfectă în care a marcat de trei ori.

Formația din capitala Spaniei devine astfel prima echipă care câștigă competiția de două ori la rând, după transformarea Cupei Campionilor Europeni în Liga Campionilor și prima care își apără trofeul după AC Milan (1989, 1990). Totodată, acesta este al 12-lea trofeu CCE/UCL cucerit de către Real Madrid.

Cristiano Ronaldo a fost eroul lui Real Madrid, după ce a marcat de două ori (golurile de 1-0 și 3-1) și a devenit, pentru a șasea oară la rând, golgheterul competiției. În plus, primul gol a fost cel cu numărul 500 al echipei sale în CCE/UCL, în timp ce al doilea, a fost al 600-lea din cariera sa, înscris pentru echipele de club și pentru naționala Portugaliei.

Panică la Torino, în piața unde zeci de mii de oameni urmăreau finala UCL. Ce i-a speriat pe italieni

Momente de panică în Piazza San Carlo din Torino, acolo unde circa 40.000 de italieni au urmărit primele 70 de minute din finala Ligii Campionilor. După golul de 3-1 marcat de spanioli, au apărut imagini cu mulți oameni care fugeau din acel loc, iar din primele vești se pare că nebunia ar fi fost declanșată de o persoană care a aruncat un obiect în mulțime și ar fi strigat că este vorba de o bombă.

Poliția italiană a intervenit imediat, îndemnând la calm și încercând să îi convingă pe oameni că a fost vorba de o alarmă falsă. 10 ambulanțe și alte câteva mașini de pompieri au fost gata să intervină imediat, dar din fericire nu a fost cazul.

Potrivit primelor informații oficiale, o persoană din mulțime ar fi aprins o petardă care a explodat și câteva persoane ar fi strigat că a fost vorba de o bombă. Poliția studiază imaginile video pentru a descoperi de la ce a pornit totul.

„Din senin, m-am trezit la pământ. Am auzit o bubuitură și toată lumea a început să alerge”, au povestit unii martori, potrivit site-ului publicației La Stampa.

sursa foto:digisport