[FOTO-AUDIO] Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin a organizat ”Cupa firmelor și a instituțiilor”. Fortuna, pe locul I

Mai multe formații din județul Caraș-Severin au putut participa la acest format de competiție și au fost împărțite în patru grupe, iar partidele s-au desfășurat în sălile de sport ale Liceului Teoretic „Mircea Eliade” și Liceului de Artă „Sabin Păuța”.

Trofeul Firmelor și Instituțiilor la fotbal în sală a fost câștigat de Fortuna C&D. Pe locul secund s-a clasat Dera Viky & Vio 2013 SRL, iar podiumul a fost completat de Borka Transport Carașova.

”Este foarte importantă mișcarea și competiția în orice instituție”, a spus Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin:

Cosmin Jorz, component al echipei câștigătoare, a apreciat inițiativa AJF de a organiza această competiție:

Și Nicu Belcea, reprezentant al ACS Mundo Reșița, cel care a evoluat pentru echipa Piețe Reșița, a vorbit despre întrecerile de minifotbal:

La finalul turneului s-au acordat și premii speciale: Victor Lolea a devenit golgheterul competiției, Alexandru Ungureanu a fost desemnat cel mai bun portar, iar Ionuț Manci a fost ales cel mai bun jucător.

–––––––––-

La Reșița are loc după câțiva ani de pauză „Cupa firmelor și a instituțiilor”, organizată de Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin. Iubitorii de fotbal sunt invitați sâmbătă, 22 februarie să asiste la meciurile acestei noi ediții, care va reuni la start 12 formații, repartizate în patru grupe a câte trei echipe.

Componența acestora este:

Grupa A: Biacos Dadylira SRL, Granitul Surduc SRL, Fortuna C&D SRL;

Grupa B: Borka Transport Carașova, Consiliul Județean Caraș-Severin, Inspectoratul de Poliție Județean;

Grupa C: Humanitas Prodeo, Proiect Metal SRL, Dera Vicky SRL;

Grupa D: Piețe Reșița, TUR Reșița, Steaua Prigor SRL.

Formațiile din grupele A și C se vor confrunta în sala de sport a Liceului Teoretic „Mircea Eliade”, iar în sala de sport a Liceului de Artă „Sabin Păutza” vor întrece echipele din grupele B și D.

Meciurile din grupe vor începe sâmbătă, de la ora 10:00, iar semifinalele și cele două finale se vor disputa după amiază, începând de la ora 15:30, în sala de sport de la „Mircea Eliade”.

De la ora 18.00 va avea loc festivitatea de premiere a câștigătoarelor.

sursa foto: Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin