CS Dinamo are academie de fotbal! Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a participat la inaugurare

Noua academie de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti a fost lansată oficial, în cadrul unui eveniment la care a fost prezent şi ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Acesta a subliniat că Dinamo nu e doar un club, ci şi o stare de spirit. Vela a mai afirmat că academia CS Dinamo va oferi copiilor un start adecvat în fotbal şi totodată o educaţie specifică unui club de tradiţie.

“E o mare bucurie să văd concretizat acest proiect de suflet, Academia de fotbal CS Dinamo, care are în atenţie copii de până în 11 ani, viitorul şi speranţa acestei ţări. CS Dinamo aparţine ca şi club de MAI, dar vreau să spun că el, cu toţi suporterii pe care îi are în ţară, este o stare de spirit. Dinamo înseamnă performanţă, înseamnă ambiţie, înseamnă respect pentru o viaţă sănătoasă. CS Dinamo a reprezentat pentru noi o parte din istoria acestei ţări. Ca să atingem în continuare înalta performanţă în sport, trebuie să construim un cadru solid de dezvoltare a tinerilor. Iar CS Dinamo pune accent pe această componentă importantă. Prin proiectul Academia de fotbal Dinamo vrem să mărim familia Dinamo şi să reînviem spiritul de învingător. Şi cel mai important, vrem să oferim copiilor un start adecvat în fotbal şi o educaţie specifică unui club de tradiţie”, a spus ministrul.

Marcel Vela a primit din partea Asociaţiei suporterilor dinamovişti “Peluza Cătălin Hîldan” un tricou oficial al noii academii, inscripţionat cu numele său şi numărul 10, precum şi o minge.

Managerul noii academii este fostul jucător dinamovist Ionel Dănciulescu.

foto: AGERPRES

Cele mai citite

Related Articles