Contra, mulțumit după jocul cu Feroe

Antrenorul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, a declarat, marţi seara, după meciul cu Insulele Feroe, că este mulţumit de modul în care au jucat tricolorii.

‘Vreau să felicit jucătorii pentru felul în care au abordat acest meci, pentru că n-au fost uşor de gestionat aceste două zile de la înfrângerea cu Suedia. (…) Au reuşit să treacă peste acest lucru şi să facă lucrurile aşa cum trebuie să le facă împotriva unei echipe care se apără foarte bine şi care pe contraatac joacă destul de bine, o echipă nordică care aleargă după fiecare minge’, a spus Cosmin Contra.

Antrenorul selecţionatei Insulelor Feroe, Lars Olsen, a declarat că echipa sa a jucat destul de bine, dar că România a fost mai bună.

‘Dacă e să analizăm per total prima repriză, cred că ne-am descurcat foarte bine, cu excepţia minutelor în care România a marcat. În a doua repriză am încercat să înscriem, dar a marcat România. (…) E clar că România a fost echipa mai bună, dar cred că jucătorii mei s-au descurcat destul de bine’, a menţionat Lars Olsen.

România a învins, marţi, pe stadionul ‘Doctor Constantin Rădulescu’ din Cluj-Napoca, echipa Insulelor Feroe, cu scorul de 4-1, în al doilea meci al său din Grupa F a preliminariilor pentru EURO 2020, scrie Agerpres.ro