Ploaie de goluri  în Liga a III-a de fotbal,  la meciul dintre Viitorul Pandurii Târgu Jiu II și liderul seriei a 7-a, CSM Reșița. Jocul din etapa a 14-a, penultima din toamna competițională, s-a desfășurat într-o singură direcție, iar poarta gazdelor a fost ciuruită de rossonerii reșițeni. Nu mai puțin de 8 goluri au marcat elevii lui Dan Alexa. Mediop a reușit hattrick-ul, Drăghiceanu a marcat o dublă, iar Munteanu, Vasluian și Cristodulo au semnat câte un gol pentru CSM Reșița. Scorul final, 0-8, nu lasă loc de comentarii, iar creșterea de formă a rossonerilor e evidentă, spune președintele CSM-ului, Cristian Bobar.

„Vreau să felicit antrenorii și jucătorii pentru această victorie. Este clar că am dominat jocul cap-coadă, nu au fost niciun fel de probleme. Au fost multe faze frumoase, faze lucrate la antrenamente, care au ieșit în timpul jocului. Echipa crește de la meci la meci, prindem consistență, iar acest lucru e îmbucurător pentru noi. Mă bucură foarte mult jocul lui Rimovecz, juniorul nostru de la centru, are 13 meciuri jucate din totalul de 14. O etapă a fost suspendat. Vă dați seama, joacă toate minutele, are un potențial foarte mare și chiar mă bucură că vine ceva din spate. Bineînțeles, Dan Alexa îi dă credit total. Cred că ne-am desprins decisiv în serie, dar suntem concentrați pentru baraj. Trebuie să facem o pregătire foarte bună în iarnă, un cantonament bine gândit și bine pus la punct. Nu putem să ne relaxăm, este un an mai ciudat cu aceste baraje și nu te poți bucura foarte mult, trebuie să rămânem concentrați pentru a atinge obiectivul care a fost stabilit clar de domnul primar: promovarea în Liga a II-a”, a spus șeful din Valea Domanului.

După 14 etape, CSM Reșița conduce autoritar în seria a 7-a, cu un total de 40 de puncte, din 42 posibile. Iată rezultatele înregistrate astăzi:


CSM Deva – Pandurii Târgu Jiu  2-1
Progresul Ezeriş – CSM Jiul Petroşani  0-0
Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 – CSM Reșița  0-8

sâmbătă, 27 noiembrie 2021, ora 14:00:
Gilortul Târgu Cărbuneşti – Aurul Brad
Voinţa Lupac – Viitorul Şimian

În ultima etapă din acest an, pe 4 decembrie, CSM Reșița va primi vizita conjudețenei Progresul Ezeriș.

foto: Zoli Bagosi