[AUDIO] O viaţă în slujba fotbalului! Cornel Corocan va fi onorat de FRF şi AJF pentru întreaga activitate

Fostul arbitru internaţional Cornel Corocan, unul dintre cei mai buni tuşieri din istoria arbitrajului românesc, şi, cu siguranţă, cel mai apreciat arbitru dat de judeţul Caraş-Severin, se pregăteşte pentru ultima misiune oficială la un meci de fotbal. După retragerea din arbitraj, reşiţeanul Cornel Corocan şi-a continuat ani buni activitatea în slujba fotbalului cărăşean, în calitate de secretar general al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin. În ultimele sezoane, omul pentru care regulamentele fotbalistice au fost mereu literă de lege a activat ca observator la Liga a II-a. Iar acasă, în judeţul şi în oraşul lui, inimosul Cornel Corocan a avut şi are mereu un sfat util şi o încurajare pentru mai tinerii săi colegi.

Timpul nu iartă însă pe nimeni, iar vajnicul apărător al corectitudinii pe dreptunghiul verde e gata să predea acum ştafeta celor care vin din urmă. Momentul retragerii lui nea Cornel nu va trece neobservat, promite Viorel Lolea, preşedintele AJF Caraş-Severin.

„Din păcate, timpul este necruţător cu noi; Cornel Corocan a depăşit vârsta de 70 de ani, iar statutele Federaţiei Române de Fotbal  şi Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin spun că după această vârstă nu se mai pot face observări la partide. În colaborare cu cei de la Federaţie, am hotărât însă ca în weekendul următor, fostul mare arbitru internaţional Cornel Corocan, cel mai mare arbitru dat de judeţul Caraş-Severin, să fie delegat ca observator la ultima sa partidă de Liga a II-a. Cu acest prilej, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin şi FRF îl vor premia cu o plachetă onorifică pentru întreaga activitate”, a declarat Viorel Lolea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin.

De același autor

Related Articles