[AUDIO] Modernizarea bazei sportive din Valea Domanului a continuat şi în pauza de iarnă

Vacanţa de iarnă a fotbaliştilor de la CSM Reşiţa n-a fost vacanţă şi pentru personalul administrativ care se ocupă de baza sportivă din Valea Domanului. În perioada de pauză fotbalistică, la CSM Reşiţa au avut loc lucrări de reabilitare şi modernizare. Între altele, a fost refăcută instalaţia electrică a stadionului şi s-au renovat vestiarele şi camerele fotbaliştilor. Lucrările vor continua, spune preşedintele Cristian Bobar.

“Personalul administrativ a lucrat, s-au făcut la stadion unele lucrări de care era nevoie. Mă refer aici la instalația electrică a întregului stadion, care era foarte veche și de multe ori au fost probleme cu ea. La hotel, la vestiare, la bucătărie s-a schimbat toată instalaţia electrică. S-a schimbat acel gard foarte vechi la terenul sintetic, deoarece să-l vopsim în fiecare vară ne costa mai mult decât unul nou. Bineînțeles, s-au renovat vestiarele, camerele jucătorilor, și uşor-uşor ne dorim să mai modernizăm mai mult, şi hotelul, şi sala de forță, absolut tot ce trebuie pentru a avea cele mai bune condiții pentru jucători, antrenori, ca să nu aibă motive să fie nemulțumiți” a declarat şeful din Valea Domanului.

În aceste zile, lotul CSM-ului desfăşoară în Valea Domanului pregătirea de iarnă. Primul meci amical din perioada precompetiţională este programat pe 21 ianuarie, când rosso-nerii vor primi vizita formaţiei ASU Politehnica Timişoara.

De același autor

Related Articles