Metalul Resita - Muncitorul ResitaEchipa de fotbal de liga a doua Metalul Reşiţa a câştigat meciul amical disputat miercuri, 29 ianuarie, împotriva formaţiei de liga a treia Muncitorul Lupac Reşiţa. Elevii lui Marian Pană s-au impus cu 4-0 în Valea Domanului. Golurile au fost marcate de Neagoe, Nogo şi Enciu de două ori. A fost al treilea amical al iernii pentru Metalul Reşiţa. În celelalte două întâlniri “rosonerii” au cedat în faţa Muncitorului (scor 0-1) şi au învins pe Ripensia Timişoara (scor 3-1).

În ceea ce priveşte noutăţile de la Metalul Reşiţa, antrenorul Marian Pană a definitivat lotul prin sosirea a nu mai puţin de 10 jucători: Zimmerman, Creţu, Vădrariu, Nogo, Alin Stoica, Enescu, Dragu, Opriţa, Besart din Kosovo, Patrick Potocianu.

31 de persoane fac parte din delegaţia care va pleca luni, 3 februarie, în cantonamentul din Antalya, dintre care 23 sunt jucători şi 8 alcătuiesc stafful. Se cunosc datele de disputare a jocurilor de pregătire, nu şi echipele cu care Metalul Reşiţa va juca în această perioadă.

Ascultaţi aici declaraţia antrenorului Marian Pană: