[AUDIO] Fotbalistele de la ACS Banat Girls Reșița susțin un nou joc important în play-out. În Caraș-Severin vine liderul, Carmen București

Echipa feminină de fotbal ACS Banat Girls Reșița va juca în această săptămână împotriva echipei Carmen București, pe teren propriu.  Formația din Banat ocupă poziția a 5-a în clasament cu 7 puncte și continuă lupta pentru evitarea retrogradării. Adversara, Carmen București, ocupă prima poziție în clasamentul play-out-ului, având acumulate 16 puncte.

”Vom lupta până la capăt, nu mai avem ce pierde spune antrenorul bănățencelor, Daniel Amariei, care își dorește o victorie în jocul de duminică”:

„Vom juca primul meci din play-out pe teren propriu, dar nu putem spune teren propriu, având în vedere că meciul se va disputa la Lupac. Ne așteaptă un meci foarte greu împotriva formației Carmen București, echipă care în turul campionatului ne-a bătut categoric. Pot spune că sunt foarte mulțumit de cum s-au pregătit fetele în această întrerupere de campionat și pe această cale țin să-i mulțumesc și lui Lucian Dobre, care a făcut o treabă minunată și a dorit să ne ajute. Aici este valabilă acea vorba, prietenul la nevoie se cunoaște. Se vede un plus de moral la fete și sper ca toate aceste aspecte bune să ne ajute și în teren, iar duminică să luăm toate cele trei puncte. Nu avem altă variantă, nu mai avem absolut nimic de pierdut. Am schimbat și sistemul de joc, vom juca ultraofensiv. Vrem să luptăm până la ultima picătură de energie și aici îmi mențin părerea că locul nostru este în Liga 1”, a declarat Daniel Amariei, tehnicianul echipei reșițene.

Partida ACS Banat Girls Reșita – Carmen București va avea loc duminică, 18 aprilie, de la ora 11:00, pe stadionul din localitatea Lupac.