Prim-divizionara de fotbal feminin ACS Banat Girls se întoarce fără puncte de la Baia Mare. Jocul disputat contra echipei ACS Fotbal Feminin din localitate în cadrul celei de-a patra etape din playout s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea gazdelor. Din păcate, eşecul de la Baia Mare reduce în bună măsură şansele bănăţencelor în lupta pentru salvarea de la retrogradare. De această dată, ACS Banat Girls a avut o evoluţie modestă, a recunoscut antrenorul Daniel Amariei.

„Ne-am dorit foarte mult victoria, asta e clar, doar că nu ne-a ieşit aproape nimic. Fetele de la Baia Mare au realizat şi ele cât de periculos era dacă reuşeam să câştigăm aici şi au fost mult mai montate. Şi-au dorit mai mult victoria astăzi. Păcat că am luat gol la singurul lor şut pe spaţiul porţii. A fost exact un derby la retrogradare, un meci slăbuţ, cu puţine faze de poartă. Probabil presiunea a fost mare pe ambele echipe, iar partea fotbalistică a avut de suferit. Păcat că nu am reuşit să menţinem un moral foarte bun, să legăm două victorii, ar fi fost cea mai importantă victorie a noastră, pentru că ne-am fi apropiat la un punct în spatele lor. Acum, din păcate, nu mai suntem doar la mâna noastră, depindem şi de celelalte rezultate”, a declarat Daniel Amariei.

Pentru fetele din Banat urmează acum un nou examen în Cupa României. La mijlocul săptămânii viitoare, pe 28 aprilie, ACS Banat Girls va primi acasă replica Universităţii Alexandria, într-un joc care contează pentru etapa a patra a competiţiei de Cupă.