Sylvester Stallone se întoarce la… Rocky

StalloneStallone, în vârstă de 67 de ani, a dezvăluit că, în acest spin-off, Rocky îl va antrena pe nepotul faimosului său adversar şi prieten Apollo Creed – interpretat în cele şase filme ale francizei de Carl Weathers – pentru cariera de luptător, potrivit Mediafax. În rolul nepotului lui Apollo Creed va fi distribuit actorul Michael B. Jordan, care a jucat recent în “Fruitvale Station”.

Pe de altă parte, Sylvester Stallone, care a scris scenariul celor şase filme din franciză – “Rocky I” fiind premiat cu trei premii Oscar în 1976 – avertizează fanii seriei că acest spin-off nu trebuie considerat “Rocky VII”. “Voi face un film cu Ryan Coogler, care a regizat «Fruitvale Station», intitulat «Creed». Este foarte interesant pentru că oamenii cred că va fi «Rocky VII» (…), dar nu este, eu am un rol secundar”, a declarat actorul sâmbătă, în timpul întâlnirii cu publicul londonez, la evenimentul “An Evening with Sylvester Stallone”, găzduit de Jonathan Ross.

Starul hollywoodian a devenit celebru la sfârşitul anilor ’70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa în filmele din franciza “Rocky” şi şi-a construit apoi o carieră de succes jucând roluri principale în filme de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam în franciza “Rambo”, şi rolul unui mercenar, în filmele din franciza “Eroi de sacrificiu/ The Expendables”.

Recent, Stallone a jucat alături de Robert de Niro în “Grudge Match: Faceţi pariurile”, de Peter Segal, unde actorii americani interpretează doi pugilişti veterani a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţele sportului.

De același autor

Related Articles