[FOTO] O tânără a primit termen de 6 zile să își salveze soțul de cancer

1810

A primit un termen de 6 zile să îşi salveze soţul de cancer. Kate Brandon, o femeie îndurerată din America, a făcut ceva incredibil pentru salvarea bărbatului ei. Ideea i-a venit imediat ce a aflat teribilul termen.

Ce ai face daca ai avea doar 6 zile la dispozitie sa îți salvezi soțul de cancer? Probabil ai înnebuni. Disperarea te-ar cuprinde fără drept de apel, însă, cu siguranță, te-ai calma pentru un moment să cauti o soluție urgentă. Asta a făcut și Kate Brandon pentru bărbatul ei, Mike.

Ambiție au amândoi să infrunte boala, însă le lipsesc banii. Kate are la dispoziție 6 zile să strângă 400.000 de lire sterline. Soțul ei, Mike, suferă de leucemie limfoblastica acută, afecțiune depistată în anul 2014. Văzându-se în fața unei situații contracronometru, Kate a pus la bataie toate resursele de care dispune pentru a-si face auzita durerea.

Femeia a început o campanie emoționantă pe Internet rugându-i cu lacrimi în ochi pe utilizatorii rețelelor de socializare să doneze bani pentru salvarea soțului ei, destul de posibilă daca se strange fabuloasa sumă. „Te rog, ajută-ne sa învingem boala! Am tot auzit de miracole, eu chiar cred în ele, cred ca se poate rezolva totul”, sună mesajul lui Kate distribuit de mii de persoane din toată lumea.

Femeia a inițiat o campanie care în doar două zile a reușit să stranga 450.000 de lire sterline. Mike a zburat in Pennsylvania acolo unde a încercat un tratament experimental, iar după cea de-a doua biopsie i-a dat vestea pe care o aștepta si anume că a scăpat de cancer, scrie Daily Mail.

sursa: romaniatv.net

sursa foto: bbc.co.uk