Destinația anului 2021. Votează Banatul Montan!

Desemnarea Destinației anului 2021 în România a intrat în linie dreaptă. Printre cele șase zone care au intrat în finală se numără și Banatul Montan, iar toți cei care iubesc această zonă mai au la dispoziție câteva zile pentru a-i acorda votul.

Banatu Montan își dispută titlul cu alte 5 regiuni din România, Brăila, Delta Dunării, Iași, Oradea și Țara Maramureșului, însă are multe atuuri în fața acestora, printre acestea fiind Clisura Dunării, Cascada Beușnița, Cheile Carașului, Crivaia-Brebu Nou-Semenic, Muntele Mic sau Băile Herculane.

Titlul „Destinația anului 2021 în România” va fi decernat în baza votului publicului și a punctajului acordat de exploratori și de juriu. Votul se va încheia duminică, 29 august 2021, la ora 17.00, așa că toți care doresc să contribuie la promovarea frumuseților unice ale Banatului Montan mai au patru zile la dispoziție pentru a intra pe portalul www.destinatiaanului.ro, unde poate fi votată Destinația anului 2021 în România. Votul publicului contează cel mai mult, dând 50 din cele maximul 100 de puncte pe care le poate obţine o destinaţie. Restul punctelor fiind acordate de cele două echipe de exploratori care le-au vizitat şi de un juriu de trei experţi”, explică organizatorii competiției.

Pentru a vota Banatul Montan drept Destinația anului 2021, trebuie urmați patru pași simpli:

  • Intri pe site-ul: www.destinatiaanului.ro;
  • Apeși pe butonul „Votează” la Banatul Montan;
  • Introduci adresa de e-mail în chenarul respectiv;
  • Confirmi adresa prin accesarea linkului primit pe e-mail.

Poți descoperi Banatul Montan și printr-o aplicație.

De același autor

Related Articles