Facebook face modificări la conținutul video

69

Facebook pregăteşte implementarea mai multor schimbări pe partea de video, în fruntea listei aflându-se redarea automată cu sunet a clipurilor din newsfeed.

Facebook continuă eforturile menite să transforme reţeaua socială într-unul din cele mai importante site-uri de conţinut video. În acest sens compania a început implementarea unui set de modificări.

În primul rând, clipurile video de pe Facebook vor fi redate automat cu tot cu sunet de acum înainte. Iniţial, când a decis să opteze pentru redarea automată a conţinutului video, Facebook făcea acest lucru fără sunet.

Cu această ocazie, Facebook implementează un mod picture-in-picture pentru conţinutul video. Clipurile se vor muta automat într-un colţ al ecranului pentru a permite utilizatorului să deruleze newsfeed-ul şi să urmărească şi conţinutul video în paralel.

Pe Android, în plus faţă de iOS acest mod picture-in-picture va funcţiona şi în afara aplicaţiei. Clipul video va continua să ruleze într-un colţ al ecranului şi după ce utilizatorul iese din aplicaţia Facebook.

sursa: profit.ro