Târg de Crăciun caritabil la Caraşova

UPDATE: comuna Caraşova a intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă! În centrul localităţii s-a deschis mult-aşteptatul târg de Crăciun, care va fi un punct de atracţie în toate zilele de sâmbătă din perioada cuprinsă între 3 şi 25 decembrie. Un eveniment reuşit, au declarat cei care au adus bucuria sărbătorilor la Caraşova.

Cea de-a II-a ediţie a Târgului de Crăciun din comuna Carașova se va desfășura în zilele de sâmbătă din perioada cuprinsă între 3 şi 25 decembrie, în centrul localității.

În cele 6 căsuțe de poveste, amplasate de Primăria comunei cărăşene, cei prezenţi pot găsi produse de sezon, constând în vin fiert, ciocolată caldă, ceai, prăjituri de casă și multe alte surprize, iar donațiile obținute din vânzarea articolelor menţionate vor fi direcționate către Liceul Teoretic Bilingv Româno-Croat din localitate.

Momentele artistice care se vor desfăṣura pe tot parcursul intervalului, vor avea loc pe scena Uniunii Croaţilor din localitate, conform unui program prestabilit, iar cei mici vor putea depune scrisori adresate Moșului, până în 17 decembrie, în cutia poștală special amenajată.

Deschiderea evenimentului va avea loc sâmbătă, 3 decembrie la ora 17.00.

De același autor

Related Articles