Victoria Elveției asupra Albaniei îi obligă pe tricolori s-o învingă în meciul de miercuri

După primele două partide ale Grupei A, România are zero puncte, după 1-2 cu Franța, în timp ce Elveția are trei puncte după succesul la limită obținut în fața Albaniei, scor 1-0. În aceste condiții, meciul de miercuri, 15 iunie, dintre România și Elveția, care va începe la ora 19:00, se anunță unul extrem de important pentru tricolori. Elevii lui Anghel Iordănescu nu mai au voie să facă niciun pas greșit pentru a se menține în lupta pentru calificare.
Marius Lăcătuș, fostul mare atacant al naționalei, dar și al Stelei, a explicat, pentru Digi Sport, ce ar trebui să schimbe ai noștri pentru a obține prima victorie de la Euro 2016. ”Eu cred că tot Florin Andone va fi vârf împins. Pe benzi, în cazul în care Adi Popa nu va fi refăcut 100%, mai ales că a făcut un efort extraordinar cu Franța, ar putea juca Torje sau Chipciu. Și în spatele lui Andone ar putea să apară alți doi jucători. Da, ar putea fi o soluție sistemul 4-1-4-1, chiar dacă este riscant. Dar, dacă ținem cont că Elveția a câștigat cu Albania, trebuie să riscăm mai mult decât am făcut-o cu Franța”, a spus Lăcătuș.
Antrenorul, care acum este liber de contract și care locuiește la Oviedo, unde și-a stabilit domiciliul, se aștepta mai mult de la anumiți titulari ai naționalei.

sursa foto: Digisport

De același autor

Related Articles