Concursul de arte vizuale internațional „Structuri ludice în opera lui Constantin Brâncuși”are un câștigător-Maia Truțulescu!

Copilul teribil al picturii cărășene, Maia Truțulescu, aduce în județ o nouă recunoaștere, despre care mărturisește:
’’Locul I la Concursul de arte vizuale cu participare națională și internațională „Structuri ludice în opera lui Constantin Brâncuși”. Lucrarea mea, ”Totem”, alături de celelalte lucrări premiate, au facut parte din expoziția vernisată la Muzeul Național „Constantin Brâncuși”.’’
Maia a avut prima expoziție personală de pictură la 5 ani la Muzeul Banatului Montan din Reșita și este deținătoarea Ordinului Salonului Internațional de Pictură „Arte Mici” precum și a diplomei de excelență acordată de către Consiliul Județean Caraș-Severin, ca semn de recunoaștere a contribuției la valorile cultural-artistice ale Banatului de munte.
A participat la mai multe expoziții colective, ultima fiind expoziția „RITMURI CROMATICE” organizată de Galeria „Elite Prof Art” din București.
La 9 ani, Maia era la cea de a patra expoziție personală de pictură. A participat la mai multe expoziții colective, dintre cele mai importante amintim expoziția “RITMURI CROMATICE” organizată de Galeria Elite Prof Art din București în colaborare cu Crowne Plaza Bucharest Hotel și expoziția ”Chipul lui Dumnezeu-Chipul omului” unde a expus alături de studenți ai Universității Babes Bolyai Cluj-Napoca, secția artă sacră.
Multe din lucrările Maiei se află deja în colecții private sau de stat.
A mai adăugat la capitolul expoziții colective o participare. O expoziție de artă intercontinentală ”Planeta noastră, casa noastră” organizată de Fundația ”Inter-Art”, un proiect dedicat celei de-a 75-a aniversare a Națiunilor Unite, sărbătorită în 2020. Expoziția cuprinde 121 de participanți, din 30 ţări și multe alte realizări.
Maia Truțulescu a confirmat si confirmă, este unul dintre artiștii plastici care pune Reșița pe harta lumii.
Felicitări, Maia Truțulescu!

Cele mai citite

Related Articles