Cărțile scriitoarei Lavinia Călina, în format audiobook pe platforma suedeză Storytel

Scriitoarea Lavinia Călina continuă să își pună orașul natal pe harta literaturii SF. Este, de asemenea și cetăţean de onoare al municipiului Caransebeş, dar și un prieten al radioului reșițean, unde a onorat ori de câte ori s-a aflat în țară, emisiunile unde a fost invitată.

Chiar dacă locuiește departe de țară, în Anglia, de curând și-a încoronat cariera cu un nou success- a lansat împreună cu compania suedeză Storytel, varianta audio a cărților sale.

Platforma de streaming cu sediul în Stockholm, ce deține peste 1 milion de cărți audio traduse în 25 de limbi, găzduiește de acum și şapte dintre titlurile scrise de tânăra scriitoare, Lavinia Călina.
Varianta în limba română a seriilor Ultimul avanpost (4 volume), precum și Neamul Corbilor (3 volume) este lecturată de actrița Livia Taloi.

Felicitări, Lavinia Călina!

***

Lavinia Călina s-a născut revolutionară, în decembrie ’89. Urmează cursuri pedagogice și de filologie în Caransebeș. În 2008 se mută la Timișoara și studiază limbi străine la Facultatea de Litere. A lucrat o perioadă ca editor-imagine/fotogaf, iar în momentul de față locuiește în Marea Britanie.

A publicat seriile “Ultimul avanpost” (4 volume), “Neamul Corbilor” (3 volume) și “Zona Zero” (2 volume), devenind în scurt timp una dintre cele mai îndrăgite scriitoare de literatură fantasy și SF din România.

De același autor

Related Articles