O ediție de colecție a emisiunii Boema, dedicată finalului celei de-a treia ediții a Festivalului de teatru “Scena ca o stradă”

„Nu mi-e frică să iubesc teatrul, iar acești oameni pe care i-am văzut seară de seară în sala de teatru,  în acest festival și pe care-i văd și la spectacolele teatrului reșițean, au venit și-au adus aplauzele lor, acești oameni ne-au acordat o șansă și în vremurile când noi nu le-am dat nimic în schimb. Acest festival se putea face fără mine, dar fără ei nu se putea face nimic.

Le transmit atât:Teatrul reșițean vă mulțumește!

Mulțumesc fiecărui spectator în parte și  le spun tuturor că este extraordinar să asculți Radio Reșița pentru că și eu  și ceilalți suntem în sufletele și casele voastre datorită radioului reșițean”, mărturiseşte Dan Mirea.

Pentru a afla întregul jurnal al evenimentelor, al emoțiilor și al realizărilor, rămâi pe  frecvenţele 105.6 FM, 91,9 FM și 92,8 FM  on air sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

                                       Rămâneți lângă Radio România Reșița!

Anca Bica Bălălău