„Mângâierea mea cea mai mare este să știu că am făcut ceva pentru cei care au cu adevărat nevoie de oameni buni lângă ei”

149

În această seară, de la ora 22,08, prima parte a emisiunii Boema găzduiește pe Elis Râpeanu, „Doamna epigramei românești”, singura femeie din lume care a realizat un doctorat  despre rolul epigramei  și pe George Corbu, Președintele Uniunii Epigramiștilor din România-aflat pentru prima dată la Reșița.

În cea de-a doua parte, managerul Radio România Reșița, Laura Sgaverdea  aduce cuvânt de mulțumire tuturor celor care au susținut proiectul umanitar „Muzică pentru Viață”, realizat pentru prima dată în România !

„Mângâierea mea cea mai mare este să știu că am făcut ceva pentru cei care au cu adevărat nevoie de oameni buni lângă ei”, mărturisește cu emoție omul de radio și inițiatorul proiectului.

Pe frecvenţele 105.6 FM, 91,9 FM și 92,8 FM  on air sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Rămâneți lângă Radio România Reșița! Mulțumim !

Anca Bica Bălălău