[FOTO] Atila Bognar, subprefect al judeţului a prezidat şedinţa Colegiul Prefectural Caraş – Severin

Două rapoarte şi o informare au fost prezentate, astăzi, de Instituţia Prefectului – Judeţului Caraş-Severin în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural prezidată de Atila Bognar, subprefect al judeţului.

Liviu Munteanu, directorul executiv al Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Caraş – Severin a prezentat Raportul privind activitatea desfăşurată de către Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Caraş – Severin în perioada 01.01- 31.07.2021 şi „Programului de măsuri stabilite în vederea îmbunătăţirii activităţii Direcției pentru Agricultură Județeană Caraș-Severin în perioada 01.09.2021-31.12.2021”, fiind adoptată Hotărârea Colegiului Prefectural nr. 3 din 19.08.2021.

Un alt raport, prezentat de Alin Linţa, reprezentant al Serviciului Judeţean de Metrologie Legală Caraş-Severin a avut în vedere activitatea desfășurată de Serviciul Județean de Metrologie Legală Caraș-Severin în primele 6 luni ale anului în curs.

La final, Ion Chiosa, reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin a prezentat stadiul privind pregătirea unităților de învățământ preuniversitar în vederea deschiderii în condiții optime a anului școlar 2021-2022.

De același autor

Related Articles