Acţiune gratuită de testare a glicemiei şi de măsurarea tensiunii arteriale în 3 localităţi din Caraş-Severin

Persoanele din localităţile Tirol, Biniş şi Doclin vor beneficia sâmbătă, 22 aprilie, între orele 8.30 si 11.00 de testări gratuite de glicemie dar şi de măsurarea tensiunii arteriale, ne-a declarat medicul diabetolog, Mihaela Dalea.

Acestei campanii i s-a alaturat ca şi partener o firmă cu un serviciu nou, care prin reprezentantul său va testa gratuit auzul persoanelor din aceste localităţi.

Acţiunea va avea loc la şcolile gimnaziale din Tirol şi Biniş iar la Doclin, testarea se va desfăşura în incinta primăriei. Aceste acţiuni care se adresează atât adulţilor cât şi copiilor fac parte din campania de prevenire a diabetului în Caraş-Severin, fiind organizate de Asociaţia Diabeticilor din Reşiţa şi Clubul Lions Kindness.

Diabetul este o boală cu o incidență foarte mare în rândul populației României, care afectează din ce în ce mai multe persoane, de toate vârstele, iar prin această acțiune dorim să tragem un semnal de alarmă în ceea ce privește această afecțiune.

Această campanie se adresează atât adulților, cât și copiilor.
Campaniei noastre s-a alăturat ca și partener Romsound SRL, cu un serviciu nou, care prin reprezentantul său va testa auzul persoanelor interesate din Comuna Doclin și Tirol, efectuând GRATUIT audiograme.
– Testările se vor face astfel:
– echipa 1- în incinta Școlii Gimnaziale Tirol, între orele 08.30 – 10.20
– în incinta Primăriei Comunei Doclin, între orele 10.30 – 12.30
– echipa 2 – în incinta Școlii Primare Biniș, între orele 09.00 – 11.00 

De același autor

Related Articles