Campania electorală se va încheia pe 26 septembrie, la ora 7,00. Este perioada în care competitorii înscrişi pentru funcţiile de primar, consilier şi preşedinte de consiliu judeţean îşi prezintă oferta alegătorilor. Social democratul Silviu Hurduzeu candidează pentru un nou mandat la Preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, de această dată din partea unei alianţe locale, care este formată din PSD, PRO România şi ALDE. Unul din sloganurile sale este: fii si tu pro Caraş Severin! „Am reușit ca în județul Caraș-Severin, pentru Consiliul Județean să facem această Alianță care susține un candidat la președinția Consiliului Județean și are o listă comună și în mare parte din localitățile județului nostru avem candidat comun și liste comune”, a spus Silviu Hurduzeu.

Echipele coordonate de preşedintele PNL Caraş-Severin, Ion Marcel Vela au fost prezente ieri în mai multe localități din judeţ. Candidatul liberal la președinția Consiliului Județean, Romeo Dunca și candidații la consilieri județeni Jaro Marşalic, Ovidiu Rădoi, Dan Stan, Liviu Brumar şi Viorel Basag și-au prezentat proiectul de dezvoltare a județului. În fiecare localitate şi-au prezentat proiectele candidații PNL la Primării: Elena Vetrilă la Brebu, Gheorghe Curiac – Giusi la Caraşova, Gheorghe  Roma la Slatina Timiș, Ilie Mănescu la Domașnea, Cristi Vela la Armeniş, Magda Ciurea la Ramna, Mircea Serafim la Berzovia și Cosmin Latcu la Vermeş.

Propunerea Partidului Puterii Umaniste – Social Liberal pentru Primăria Reșița este Sebastian Purec. Economist, cu experiență în administrație, candidatul a afirmat într-o conferință de presă, că are pentru reșițeni o ofertă serioasă, bazată pe onestitate și corectitudine față de cetățeni. „Cred că investițiile foarte importante pentru cetățeni ar trebui să fie mediate înainte de a fi propuse și găsit o soluție de a fi susținute și public. Noi o să facem lucrul ăsta pentru că nu mi se pare normal să lase un primar peste mandatul lui o povară pe bugetul local”, a spus Sebastian Purec.

Candidatul USR-Plus la funcţia de preşedinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Andrei Plujar consideră că acum este un bun prilej pentru dezbateri reale privind viziunile și proiectele adresate comunităților în care trăim. El a lansat invitaţia celorlalţi contracandidaţi să participe la o dezbatere, în faţa Consiliului Județean, mâine de la ora 17.00.