Ieri, la Oțelu Roșu, a avut loc o întâlnire electorală, gazdă fiind Magda Lungu, candidata la funcția de primar a orașului, susținută de Partidul Național Liberal. Ea și-a prezentat viziunea administrativă, economică și socială pentru redresarea localității, din postura de candidată la funcția de primar al orașului Oțelu Roșu. La eveniment a fost prezent Ion Marcel Vela – președintele filialei PNL Caraș-Severin și Dunca Romeo – candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului județean Caraș-Severin. De asemenea, în cadrul întâlnirii, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri Virgil-Daniel Popescu, a prezentat sprijinul acordat de către Guvernul României mediului de afaceri.

Membrii Alianței USR PLUS Caraș-Severin și cei ai USR PLUS Mehedinți organizează astăzi o conferință de presă comună în Băile Herculane. Aceasta va avea loc de la ora 17 în Parcul Central. Evenimentul va fi continuat de discuții cu cetățenii.

Echipa de campanie PSD a fost ieri în turneu electoral în Valea Almăjului. Am venit în faţa oamenilor cu o echipă puternică de viitori primari, consilieri locali şi judeţeni pe care îi recomandă experienţa, respectul şi recunoaşterea semenilor lor, a spus Silviu Hurduzeu, candidat pentru un nou mandat la funcția de președinte al Consiliului Județean. Ȋi susţin, cu toată încrederea, pe Adrian Stoicu la Bozovici, pe Nicolae Popistaş la Lăpuşnicu Mare, pe Sandu Albu la Bănia, pe Lazăr Şuta la Eftimie Murgu şi, nu în ultimul rând, pe Simona Miclău la Prigor, a adăugat Hurduzeu.

Liderul Partidului Ecologist Român în Caraș-Severin candidează pentru președinția Consiliului Județean. Valentin Armașu a declarat într-o conferință de presă că își dorește un alt fel de administrație publică și o altfel de politică. Îi cunoaște bine pe toți actorii principalii ai scenei politice din Caraș-Severin și tocmai din acest motiv spune că e nevoie de o schimbare radicală.

Ionuț Mihai Popovici, candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de Președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, își propune să continue proiectele pe care le-a gestionat ca vicepreședinte al acestei insituții în ultimii 4 ani. În atenția acestuia sunt copiii și bătrânii instituționalizați, dar și familiile nevoiașe. De asemenea, el va urmări cu prioritate cele patru mari proiecte care vizează Spitalul Județean, se arată într-un comunicat de presă. Pentru continuarea tuturor acestor proiecte Ionuț Mihai Popovici a optat să rămână la Consiliul Județean Caraș-Severin.