Mihai Mărălescu candidează pentru un nou mandat de primar al comunei Turnu Ruieni, fiind propus de Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal. Într-o conferinţă de presă, acesta a prezentat motivele care l-au determinat să candideze. Vreau să fiu primar dintr-un singur motiv: să dezvolt nu numai comuna Turnu Ruieni, ci implicit județul, prin perla pe care o avem, Muntele Mic. Am reușit să declar în patru ani zona stațiune de interes național. Este un beneficiu pentru tot Carașul. Din acest motiv, vreau să aduc bunăstarea comunei și județului, prin implicarea și continuarea proiectelor pe care le-am început, a spus Mihai Mărălescu.

Candidatul Pro România pentru funcţia de primar al oraşului Băile Herculane, Nicuşor Vasilescu îşi doreşte să suplimenteze numărul de parcări din staţiune. Finanțarea pentru parcări poate fi obținută prin ADR Vest. Pentru stațiunile turistice pot fi accesate fonduri de 15 milioane euro pentru un proiect integrat. Aceste parcări sunt foarte importante pentru stațiune și dacă știi ce ai de făcut, se pot obţine banii, a spus Vasilescu.

Candidatul PNȚCD la Primăria Reșița este Lucian Ionescu, iar la Consiliul Local Reșița sunt pe listă, pe primele poziții de pe buletinele de vot: Lucian Ionescu, Dan Sârbu, Dumitru Bordan Dorel, Ioan Cătă, Letiția Aman şi Dorin Militaru. Campania electorală este astfel organizată, spun țărăniștii, încât să se abordeze toate cartierele mărginașe, să se asculte și să se consemneze toate doleanțele locuitorilor acestor cartiere.

Romeo Dunca liberalul susținut pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin s-a întâlnit ieri cu cetățenii din Răcășdia, Vraniuţ, Ciclova Română, Ciuchici, Sasca Montană și Forotic. Cu acest prilej, a constatat starea precară a drumurilor județene din această zonă a Caraş-Severinului , zonă cu mare potențial turistic. La întâlnire au participat şi candidaţii la aceste Primării: Mirco Lechici, Cătălin Golu, Saşa Ocanovici, Pavel Orza şi Alexandru Sporea. Din echipa de campanie au făcut parte Ovidiu Rădoi,Viorel Başag, Dumitru Rujan, Adrian Dacica, Horia Irimia, Bogdan Miloş, Ion Miloş, Andrei Apostol şi Camelia Ene.

Candidatul PRO Caraș-Severin pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean, Silviu Hurduzeu, continuă întâlnirile cu cetăţenii din judeţ. Discuțiile cu cărășenii mă motivează pentru că am ocazia să le vorbesc despre proiectele pe care le-am demarat și despre cele viitoare, iar noi idei vin și din astfel de întâlniri, a spus Silviu Hurduzeu. Astăzi, echipa de campanie a candidatului va fi prezentă la Carasova de la ora 16.30 şi la Anina, de la ora 18.00.