Suntem hotărâți să mergem înainte, credem în Partidul Ecologist Român, credem în noi și sper ca în alegerile locale să nu dezamăgim și să scoatem un scor bun, a declarat într-o conferință de presă președintele PER Caraș-Severin, Valentin Armașu. Noi nu promitem marea cu sarea, așa cum fac contracandidații noștri. Cred că trebuie să schimbăm generația de politicieni, mentalitatea acestora, aducând un suflu proaspăt în politica din Caraș-Severin. Este timpul să ne luptăm corect, fără negocieri pe la spate, a mai spus Armașu.

Echipa PNL condusă de președintele filialei județene, Ion Marcel Vela, s-a întâlnit ieri, în Valea Almăjului cu cetățenii din mai multe localități. Cu acest prilej, candidatul liberal la președinția Consiliului Județean, Romeo Dunca si-a prezentat proiectul pentru Caraș-Severin. La întâlniri au participat și candidații PNL la consilieri județeni Jaro Marşalic, Ovidiu Rădoi, Mircea Teodorescu, Dumitru Rujan, Nicolae Bratosin, Viorel Bașag, Elena Meteleaucă și Carina Pristavu. În fiecare localitate și-au prezentat proiectele candidații PNL la Primării: Pavel Verindeanu la Prigor, Mihai Otiman la Eftimie Murgu, Maria Spausta la Dalboșeț și Adrian  Murgu la Bozovici.

Ţinta PMP este să devină al treilea partid ca număr de aleşi locali, iar candidaţii formaţiunii vor promova proiectul european ca soluţie la schimbarea dorită de români, a declarat liderul formaţiunii, Eugen Tomac. ,,Mesajul nostru este de mai multă transparenţă şi trebuie să-i convingem pe cetăţeni că fiecare comunitate face parte din Uniunea europeană”, a declarat liderul formaţiunii, Eugen Tomac. În Caraş-Severin, din partea PMP, la funcţia de conducere a Consiliului Judeţean candidează Ionuţ Popovici, iar la Primăria Reşiţa, Lucian Voina.

La nivelul județului Caraș-Severin e nevoie de o viziune, dincolo de atacuri, dincolo de acuze, cred că o campanie electorală trebuie să se desfășoare în acest sens cu fiecare candidat, să spună ce își propune să facă, a declarat într-o conferință de presă Silviu Hurduzeu, candidat al Alianței Pro Caraș-Severin, pentru un nou mandat la Consiliul Județean. „Cunosc problemele judeţului, am o experienţă bogată, am fost prefect,  am fost patru ani preşedinte de Consiliu Judeţean, sunt din Caraş-Severin, cunosc fiecare localitate din judeţ şi ştiu de ce este nevoie pentru ca judeţul să se dezvolte”, a spus Silviu Hurduzeu.