Reşiţenii îşi pot umple cămările cu legume și fructe proaspete scoase la mezat de zecile de producători care se vor aduna, și în acest an, la Zilele Recoltei.

Produse agricole de sezon, prăjituri de casă, brânzeturi, dulcețuri, miere și produse apicole, preparate la grătar și la ceaun şi alte bunătăți pe gustul oricui; pe toate le găsiți la Zilele Recoltei, între 30 septembrie şi 3 octombrie în zona Câlnicel, cuprinsă între fosta Fabrică de Confecţii şi pasajul Câlnic, a declarat pentru Radio Reşiţa directorul SC Pieţe, Dorin Bistrian.

Pe parcursul celor trei zile, cetăţenii vor avea posibilitatea de a achiziţiona produse de sezon, la prețuri de producător, fructe și legume proaspete, miere și produse apicole, cătină, sucuri şi dulcețuri preparate după rețete tradiționale, prăjituri de casă, costume populare, obiecte de artizanat și multe altele.

Având în vedere măsurile dispuse de autorități pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 la nivelul UAT Reșița, anul acesta Zilele Recoltei se vor organiza fără componenta cultural artistică.

Dorin Bistrian

Organizatorii recomandă participanților să respecte măsurile dispuse de autorități: distanțare socială, purtarea măștii de protecție facială, astfel încât aceasta să acopere atât gura cât și nasul.