Weekend incendiar în Caraș-Severin

Pompierii militari din Caraș-Severin au avut un weekend încărcat în misiuni. Conform ofițerului de presă al ISU Semenic, s-au înregistrat 6  incendii și au fost 29 de intervenţii pentru acordarea primului ajutor calificat.

Locotenentul Izabela Ciocoi spune că în Reșița au fost două incendii la locuințe, iar în alte patru situații, pompierii au fost solicitați să intervină pentru lichidarea a patru incendii produse la vegetație uscată în urma cărora au ars aproximativ 3,5 hectare de teren.

“Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei gospodării din municipiul Reșița. În urma incendiului a ars funinginea din interiorul coșului de fum, iar cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind coșul de fum necurățat de funingine. Tot în weekend, s-a acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta mocnit la o canapea dintr-un apartament de pe aleea Zadei din Reșița. Din fericire, nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale de la echipajul de paramedici prezent la fața locului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit la o pernă electrică”.

Cele mai citite

Related Articles