Vremea va deveni rece pentru această perioadă!

Astăzi va ploua mai ales în jumătatea de nord a teritoriului dar şi în Banat. În continuare, vremea va deveni rece pentru această perioadă, ne anunţă meteorologul Viorica Dima.

Viorica Dima: Înnorări şi ploi pe parcursul zilei în regiunile nordice şi centrale ale teritoriului, pentru ca marţi, aceleaşi zone şi, de asemenea, regiunile montane să fie afectate de ploi la nivel local, însă mult în diminuare cantitativ faţă de ceea ce s-a întâmplat pe parcursul weekendului. Miercuri, încă avem vreme răcoroasă, cu cel mult 27-28 de grade ca şi în primele două zile, în partea de sud a ţării, pornind maximele diurne de la numai 15-16 grade în depresiuni, în jumătatea nordică a ţării local încă plouă slab şi abia joi şi în a doua jumătate a săptămânii contăm pe un proces de încălzire a vremii şi pe precipitaţii pe arii din ce în ce mai restrânse în nord-vestul, în centrul ţării şi în zonele de munte”.

Temperaturile deja de joi ating 31 de grade în sudul Olteniei, iar tendinţa pentru weekend este ca vremea să fie caldă în sudul şi sud-estul ţării, iar probabilitatea de apariţie a ploilor să fie mai ridicată în zonele montane.

Daiana Roşca

 

Cele mai citite

Related Articles