Vremea în noaptea de Înviere și de Paște

Vremea rămâne instabilă si în ziua de sâmbătă. În schimb, de Paște meteorologii anunță o vreme în general frumoasă.

Sâmbătă vremea se anunță în general instabilă, mai ales pe parcursul zilei, când sunt așteptate înnorări accentuate, averse, descărcări electrice în centrul și nord-estul țării. Maximele termice pentru ziua de sâmbătă vor fi fi cuprinse în general între 14 și 23 de grade.

Meteorologii aduc vești bune pentru noaptea de Înviere, când ploile se vor opri și doar izolat vor mai fi înregistrate precipitații. Duminică și luni este prognozată vreme frumoasă.

În noaptea de Înviere, vremea se ameliorează sub aspectul precipitațiilor, doar izolat vor mai fi condiții de ploaie prin Transilvania și prin Moldova. Vor fi temperaturi minime cuprinse între 4 și 11 grade.

Duminică, vremea va fi caldă pentru această dată, dar va deveni instabilă. Cerul, variabil în prima parte a zilei, se va înnora după-amiaza și pe arii extinse, îndeosebi seara și noaptea vor fi averse, însoțite și de descărcări electrice. Izolat, ploile vor avea caracter torențial, vor fi însoțite de intensificări de vânt și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări asociate averselor și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 27 de grade celsius în Banat.

De același autor

Related Articles