Viscol şi condiţii de iarnă pe drumurile judeţene din Caraş-Severin!

Drumurile judeţene din Caraş-Severin sunt deschise traficului, dar se circulă în condiţii de iarnă şi astăzi. Atenţie însă, atât pe Muntele Mic cât şi pe Semenic este viscol iar cei care îşi doresc să urce astăzi trebuie să aibă autovehiculele echipate corespunzător. Detalii ne oferă Ştefan Markovski de la comandamentul de iarnă al Direcţiei de Drumuri judeţene Caraş-Severin.

“Momentan nu sunt probleme grave, drumurile din Caraş-Severin sunt deschise traficului, dar se circulă în condiţii de iarnă şi astăzi. Atenţie însă, atât pe drumurile de pe Muntele Mic cât şi pe Semenic este viscol iar cei care îşi doresc să urce astăzi trebuie să aibă maşinile personale echipate corespunzător. Se intervine şi la această oră, am reuşit să desfacem şi să rezolvăm cât de cât problema care a fost ieri cu drumul de la telescaun la Muntele Mic s-a intervenit şi în timpul dimineţii şi se intervine şi acum cu utilaje pentru a menţine drumul la o calitate cât mai bună. Conducătorii auto să aibă cauciucuri de iarnă, lanţuri şi să se informeze despre starea drumurilor şi mare atenţie să respecte toate condiţiile de trafic pe timp de iarnă”, ne-a declarat Ştefan Markovski de la comandamentul de iarnă al Direcţiei de Drumuri judeţene Caraş-Severin.

La numărul de telefon 0255 – 213.212 se pot sesiza situaţiile legate de activitatea de deszăpezire şi/sau de combatere a poleiului pe drumurile judeţene, participanţii la trafic fiind rugaţi să apeleze numărului menţionat înaintea efectuării unei deplasări pe drumurile judeţene.

Comandamentul operativ de iarnă asigură permanenţa, 24 de ore din 24, programul de lucru fiind de luni până duminică, structurat în 3 schimburi.

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles