VIDEO Incendiu de proporţii la o fabrică de mobilă din Bocşa

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Bocşa intervin încă de la miezul nopţii pentru lichidarea flăcărilor care se manifestă violent, cu propagare rapidă, pe o suprafaţă de peste 2.000 mp.

Acţiunea de stingere este îngreunată de vântul puternic şi materialele combustibile, transmite ISU SEMENIC.

Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată, la mai multe focare, cu dezvoltare şi propagare rapidă, pe mai multe direcţii, pe o suprafaţă de peste 2.000 mp. Flăcările, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate şi de vântul puternic, s-au propagat la trei hale situate în apropierea focarului, precum şi la un uscător.

Acţiunea de stingere este îngreunată de materialele combustibile depozitate, ce au favorizat dezvoltarea, pe timpul arderii, a unor temperaturi înalte şi degajări mari de fum.

La faţa locului au fost mobilizate şase echipaje de stingere, o autoscară, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, una de prim ajutor, precum şi o autospecială de stingere şi o cisternă de la ISU Timiş, intervenţia fiind condusă de către inspectorul şef, locotenent-colonel Tilca Ionel Petru.

Din fericire, nu există victime.

Cele mai citite

Related Articles