[VIDEO] Gala Premiilor de Excelenţă Anina 2021: Radio Reșița recompensat pentru promovarea Banatului Montan

Orașul Anina a vrut să mulțumească tuturor celor care au promovat localitatea și Banatul Montan de-a lungul anilor, prin organizarea unei gale de excelență.

Printre premianți se află și Radio România Reșița care a desfășurat de-a lungul timpului numeroase campanii de promovare a acestei zone, emisiuni interactive și reportaje prin care atrăgeam atenția asupra zonelor unice pe care le avem. Una dintre cele mai mari campanii este Eu aleg România – 100 de locuri pe care trebuie să le vezi, care a promovat intens on-line si on-air Banatul Montan, în decursul unui an de zile.

Nu este de-ajuns să vorbim, ci trebuie să facem lucruri împreună. Radio Reșița are ușa deschisă pentru toți cei care vor să contribuie la dezvoltarea și promovarea acestei zone, pentru că doar împreună suntem o forță”, a declarat managerul postului, Laura Sgaverdea.

La Gala Premiilor de Excelenţă Anina 2021 au fost prezenți prefectul județului, Cristian Gâfu, președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca, dar și primarii localităților din Caraș Severin.

De același autor

Related Articles